Αναδιώτης: Συγγνώμη σε όσους έχω τυχόν ασκήσει λεκτική βία

Gazzetta team
Αναδιώτης: Συγγνώμη σε όσους έχω τυχόν ασκήσει λεκτική βία
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε και στη σωρεία καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει.

«Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου αυτά ήταν ακουστά».

«Πιο πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη εάν τον έχω πληγώσει, παρά να έχω δεχθεί», παραδέχθηκε ο ηθοποιός. «Τώρα, όλα τα υπόλοιπα όπως η σεξουαλική παρενόχληση, προσπαθούσα να τα αποφεύγω λίγο διπλωματικά, με χιούμορ και κάνοντας ότι δεν άκουσα».

«Πέρασα δύσκολα στον ALPHA, αλλά μπορεί να φταίω εγώ»

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές του εμπειρίες, ομολόγησε: «Έχω περάσει δύσκολα σε τηλεοπτική μου συνεργασία αλλά μπορεί να φταίω εγώ γιατί δέχθηκα. Σε μία παρελθοντική, στον Alpha. Θα μπορούσα να είχα φύγει. Οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν ότι δεν μου φέρθηκαν καλά. Από τη στιγμή που έμεινα, δεν παραπονιέμαι. Δεν γνώριζα πως αυτά που πέρναγα και αν θα αντέξω. Ήταν από τις λίγες τηλεοπτικές δουλειές που έχω συμμετάσχει, είτε σε εκπομπή είτε σε σίριαλ, που δεν πήγαινα με πολύ χαρά.

Ξέρω όμως γιατί το έπαθα. Γιατί ήμουν άπληστος. Ήταν η ταυτόχρονη περίοδος που είχα και σε σειρά καλό ρόλο και τις πέντε μέρες και ήθελα και το Σαββατοκύριακο να κάνω και το άλλο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Η απληστία μου με έφαγε. Δεν πειράζει, μάθημα είναι και αυτό» αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο Νίκος Αναδιώτης.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ