Νέα μαρτυρία «καίει» τον 37χρονο ηθοποιό: «Με προσέγγισε για να συνευρεθούμε ερωτικά με τον σκηνοθέτη» (vid)

Gazzetta team
Νέα μαρτυρία «καίει» τον 37χρονο ηθοποιό: «Με προσέγγισε για να συνευρεθούμε ερωτικά με τον σκηνοθέτη» (vid)
Μια ακόμα μαρτυρία που αφορά τον 37χρονο ηθοποιό έρχεται στο φως.

Ακόμη μια μαρτυρία για τoν 37χρονο ηθοποιό βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ αναμένεται να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο Χρήστος Πέρρος αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Open πως ο ηθοποιός τον είχε προσεγγίσει ώστε να συνευρεθούν ερωτικά οι δυο τους μαζί με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη.

«Τον εν λόγω ηθοποιό τον συνάντησα πρώτη φορά γιατί μου άνοιξε την πόρτα της δραματικής σχολής που πήγα να φοιτήσω. Κάθομαι στο καφέ και πίνω τον καφέ μου με τους φίλους μου και έρχεται δίπλα μου και μου λέει “Γεια σου, τι κάνεις; Με θυμάσαι;”. Του απαντώ “Γνωριζόμαστε από κάπου;”. Μου απαντά: “Ελα, που είχες έρθει στη σχολή…”», αναφέρει ο κ. Πέρρος στο Open.

Τότε ο καταγγέλλων, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, τού απάντησε: «Τι κάνεις; Καλά είσαι;. Τον θυμήθηκα έπειτα από λίγο. Οι προτάσεις αυτών των δύο ανδρών ήταν χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές. Μου είπε ευθαρσώς αν θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Εγώ βλέπω τον ηθοποιό, τον μικρότερο σε ηλικία, μου προτείνει αυτή τη συνεύρεση για τρεις άνδρες και ψάχνω να βρω τι λείπει, ποιος είναι ο τρίτος άνδρας. Και μου λέει “ο κύριος πίσω σου” και όπως γυρίζω βλέπω τον σκηνοθέτη. Προφανώς και ήταν φίλοι, αν δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ