Οίκος ανοχής είχε ΚΑΔ για φυσικοθεραπευτήριο, ενώ άλλοι δηλώνουν «υπηρεσίες ξεκούρασης» (vid)

Gazzetta team
Οίκος ανοχής είχε ΚΑΔ για φυσικοθεραπευτήριο, ενώ άλλοι δηλώνουν «υπηρεσίες ξεκούρασης» (vid)
Όλα αυτά την στιγμή που η Πολιτεία έχει αποφασίσει να μείνουν κλειστοί οίκοι ανοχής και «ροζ» υπηρεσίες, καθώς αποτελούν εστίες μετάδοσης του κορονοϊού.

Έλεγχοι γίνονται σε όλη την Αθήνα για παράνομους οίκους ανοχής που λειτουργούν ως κέντρα αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτήρια, εν μέσω περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες, ένας οίκος ανοχής στον Νέο Κόσμο, λειτουργούσε ως κέντρο αποκατάστασης. Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών, φέρεται να είχε μάλιστα μέχρι και επίσημο κωδικό δραστηριότητας από την εφορία.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών:«Εκμεταλλεύεται αυτό το κενό που υπάρχει στους κωδικούς αριθμούς δραστηριότητας. Έχουμε αρκετές καταγγελίες…».

Έτσι παρέκαμπταν το γράμμα του νόμου και λειτουργούσαν κανονικά προσφέροντας υπηρεσίας υγείας, όπως φαινόταν και στην κάρτα τους.

Βέβαια αυτό μόνο στα χαρτιά, γιατί φτάνοντας κανείς έξω από τον χώρο, αντιλαμβάνεται ότι μόνο για υπηρεσίες κινησιοθεραπείας δεν πρόκειται.

Αντίστοιχα studio που προσφέρουν… θεραπευτικές μαλάξεις, σύμφωνα με καταγγελίες, λειτουργούν σε Πειραιά και Κυψέλη, αναφέρει ρεπορτάζ του Star.

Την ίδια ώρα, εκτός από ιατρεία κινησιοθεραπείας, ορισμένοι εφευρίσκουν κι άλλους τρόπους για να προσφέρουν παράνομα τις υπηρεσίες τους.

Π.χ. μια αγγελία που αναφέρει «μασάζ για ξεκούραση, χαλάρωση, τόνωση και ευεξία προσφέρει ευπαρουσίαστος 33χρονος, σοβαρός μασέρ».

Ο διάλογος με την δημοσιογράφο:

Μασέρ: «Εγώ μένω νέο κόσμο».

Δημοσιογράφος: «Εγώ Κυψέλη».

Μασέρ: «Μπορώ να έρθω. Εγώ παίρνω για μασάζ 50 ευρώ, αν θες κάτι άλλο για σεξ παίρνω 70».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ