Το ΜέΡΑ 25 καταγγέλλει επίθεση των ΜΑΤ στην Σοφία Σακοράφα
Το ΜέΡΑ 25 καταγγέλλει ότι η βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της βουλής Σοφία Σακοράφα δέχθηκε επίθεση απόψε έξω από την ΓΑΔΑ «από τα ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη όταν παρενέβη σε επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους».
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης που έχουν «λύσει τα χέρια» στις δυνάμεις καταστολής και επελαύνει ο αυταρχισμός και η ωμή βία έναντι απλών πολιτών και πολιτικών τους αντιπάλων, φέρουν ακέραιη την ευθύνη για αυτά τα πρωτοφανή και εξαιρετικά τραγικά περιστατικά που παραπέμπουν ευθέως σε μια δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα».
«Η Σοφία Σακοράφα ευτυχώς είναι καλά, η Δημοκρατία πάλι, όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε Αντιπρόεδρο της Βουλής, όχι και τόσο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 67χρονος άνοιξε πυρ σε κλινική διότι ήταν δυσαρεστημένος με τη φροντίδα του: 1 νεκρός, 4 τραυματίες
- Lockdown: «Μπλόκο» στην άθληση με SMS με κωδικό 6 (vid)
- Lamanif: Έρευνες σε όλη την Θεσσαλονίκη για τον ράπερ που είπε πως θα αυτοκτονήσει (vid)
- Τσαπανίδου: «Μου έλειψε μία συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό, αναίρεσε τον εαυτό του» (vid)