Αλλαγή τακτικής από τo Jumbo: Ανακοίνωση για το click inside

Gazzetta team
Αλλαγή τακτικής από τo Jumbo: Ανακοίνωση για το click inside
Τα καταστήματα Jumbo διατηρούν διαφορετική στάση στις κόκκινες περιοχές από αυτή που είχαν στο άνοιγμα των Χριστουγέννων.

Όταν τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως τα καταστήματα θα μπορούν να ανοίξουν με το click away, τα καταστήματα Jumbo του Απόστολου Βακάκη είχαν εκδώσει ανακοίνωση, αναφέροντας πως θα παραμείνουν κλειστά, καθώς δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη μέθοδο.

Τώρα όμως, στο νέο κύμα περιοριστικών μέτρων, η εταιρία αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική, καθώς προφανώς μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά τα ραντεβού των πελατών για το click inside.

Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, γνωστοποίησαν πως στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να υποδέχονται πελάτες, αφού πρώτα έχουν κάνει την σχετική... κράτηση ώρας.

Η ανακοίνωση...

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ & ΠΑΤΡΑ θα λειτουργούν με ραντεβού. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα λειτουργούν χωρίς ραντεβού. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το ESHOP της ΚΥΠΡΟΥ έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστούμε πολύ!».

Θυμίζουμε οτι στην Αττική, τα Jumbo έχουν τα περισσότερα καταστήματα από οποιαδήποτε άλλη πόλη, συνολικά 23, ενώ άλλα 2 έχουν στην Πάτρα και 1 στην Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ