«Ήρθε στο δωμάτιο με μαγιό, σαν άντρας ένιωσα έλξη»: Τι φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο προπονητής της 11χρονης

Gazzetta team
«Ήρθε στο δωμάτιο με μαγιό, σαν άντρας ένιωσα έλξη»: Τι φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο προπονητής της 11χρονης
Ο 38χρονος προπονητής στην απολογία του, φέρετε να αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε το μόλις 11 ετών κορίτσι, πριν από δέκα χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι η αθλήτρια τον προκάλεσε!

Επιμένει ο 38χρονος προπονητής ότι δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, ενώ φέρεται να επανέλαβε ενώπιον της ανακρίτριας τον ισχυρισμό ότι είχε δεσμό με το κορίτσι.

«Το 2011 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε στο δωμάτιο με το μαγιό της. Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι στο ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε, γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της», φέρεται να είπε στην απολογία του.

Ερωτικές σχέσεις υποστηρίζει ο προπονητής ότι απέκτησε με την αθλήτρια ενάμιση χρόνο μετά, όταν το κορίτσι πλησίαζε την ηλικία των 13 ετών. Μιλούσαν για γάμο, είπε στην ανακρίτρια, λέγοντας: «Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο. Ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δεν γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει η σχέση μας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην απολογία του πως από το καλοκαίρι του 2012 και μετά συνεχίστηκε η επαφή του με την ανήλικη. Όμως, όλα άλλαξαν το 2013. Όπως είπε, ένα μέλος της διοίκησης του ιστιοπλοϊκού ομίλου του τηλεφώνησε και του είπε ότι σταματά τη δουλειά. Μεταξύ άλλων, ο 38χρονος ανέφερε στην ανακρίτρια:

«Εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον όμιλο οι γονείς της. Στη συνέχεια πήγα και βρήκα τον πατέρα και τη μητέρα της έξω από αστυνομικό τμήμα. Εκεί ήταν και η αθλήτρια, στενοχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της, αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε ''ένα χρόνο σεξουαλική επαφή, ρε αλήτη'' και μου το έκλεισε».

Υπέβαλε αίτημα για βραχιολάκι

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο κατηγορούμενος διά του συνηγόρου του Θ. Μαντά υπέβαλε αίτημα να μην προφυλακιστεί, αλλά να φορέσει «βραχιολάκι». Ανακρίτρια και εισαγγελέας απέρριψαν το αίτημά του και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, διατάσσοντας να οδηγηθεί στη φυλακή, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.

Ο δικηγόρος του, Θ. Μαντάς, δήλωσε: «Θεωρούμε υπερβολικό και επαχθές το μέτρο της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο, και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη.

Η παρουσία του στο δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι ανακριτές και οι εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ