Βιασμός 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας: Προφυλακιστέος ο 38χρονος προπονητής (vid)

Gazzetta team
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας: Προφυλακιστέος ο 38χρονος προπονητής (vid)
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας. «Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της» επανέλαβε!

Την προσωρινή κράτηση του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

«Να με δικάσουμε με 200 χρόνια φυλακή. Δεν με ενδιαφέρει. Την αλήθεια λέω.» «Είχα πλήρη επίγνωση του τι κάνω κι ας πληρώσω και τώρα γι’ αυτό που έχω κάνει. Δεν το παίρνω πίσω», ανέφερε.

Εφτά και πλέον ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας. Μια μαραθώνια απολογία. Του 38χρονου πρώην προπονητή ιστιοπλοΐας, που φέρεται να επιμένει στους αρχικούς προκλητικούς ισχυρισμούς του.

«Δεν την βίασα. Είχαμε ερωτική σχέση. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και θέλω να την παντρευτώ» … φαίνεται να επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο 38χρονος προπονητής, αναφερόμενος στην 21ος έτους σήμερα αθλήτρια, που τότε όμως, ήταν ένα παιδί, μόλις 11 χρόνων.

Ο 38χρονος, λίγη ώρα πριν συλληφθεί ανέφερε στην κάμερα του Mega:

-Εσύ δεν είχες κάποιους ενδοιασμούς;

– Εγώ ήθελα να την παντρευτώ. Τι ενδοιασμούς να έχω;

Τι είχε αναφέρει η αθλήτρια

«Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο.

Στην απολογία του σήμερα ο πρώην προπονητής τοποθέτησε τα γεγονότα ένα χρόνο αργότερα από τα όσα περιέγραψε η αθλήτρια στην κατάθεσή της.

«Ήθελα να της προσφέρω σπουδές, μόρφωση και το άθλημα που κάνει, αλλά να την παντρευτώ σε εκκλησία επίσημα. Στο όνομα του Χριστού. Όχι σε δημαρχεία.»

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και οι γονείς του 38χρονου που κατέθεσαν ως μάρτυρες για την υπεράσπισή του.

Aμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.