Νέο χτύπημα της Παπούλια για την Σκορδά: «Τα λόγια διαστρεβλώθηκαν για την τηλεθέαση» (pic)

Gazzetta team
Νέο χτύπημα της Παπούλια για την Σκορδά: «Τα λόγια διαστρεβλώθηκαν για την τηλεθέαση» (pic)
Η Εβελίνα Παπαντωνίου επιτέθηκε ξανά στην Φαίη Σκορδά, μιλώντας για διαστρέβλωση των όσων είπε για την τηλεθέαση.

Συνέχεια στην κόντρα της με την Φαίη Σκορδά, έδωσε η Εβελίνα Παπούλια με ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με τα όσα έγιναν στην χθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» με το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Κιμούλη.

Θυμίζουμε οτι στην εκπομπή παίχτηκε ένα ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεών της γνωστής ηθοποιού για αυτό, όμως η παρουσιάστρια της εκπομπής το έκοψε, ερμηνεύοντας όπως νόμιζε τα όσα είπε.

Η Εβελίνα Παπούλια λίγο αργότερα βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα, λέγοντας: «Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Το νέο... χτύπημα

Με ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός επανήλθε στο θέμα αναφέροντας: «Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο!

Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ