Άνοιγμα του λιανεμπορίου: Σε ποιους δρόμους και ποιες ώρες θα ενισχυθούν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ (vid)

Gazzetta team
Άνοιγμα του λιανεμπορίου: Σε ποιους δρόμους και ποιες ώρες θα ενισχυθούν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ (vid)
Που θα ρίξει το βάρος η αστυνομία όσον αφορά τους ελέγχους λόγω του ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Το λιανεμπόριο ανοίγει την Δευτέρα (18/1) και οι έλεγχοι της αστυνομίας αναμένεται να είναι εντατικοί στο πλαίσιο της αποφυγής του συνωστισμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, η ΕΛΑΣ θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κεντρικούς και περιφερειακούς εμπορικούς δρόμους, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα καταστήματα.

Αυτό είναι και το μεγάλο «στοίχημα» για την αστυνομία. Εκτιμούν, ότι αν καταφέρουν να ελέγξουν τον συνωστισμό που ενδεχομένως να δημιουργηθεί έξω από μεγάλα εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά, τότε θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα.

«Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συστάσεις, ενδεχομένως να πέσουν και πρόστιμα, όπως προβλέπονται από την κοινή υπουργική απόφαση», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρονόπουλος.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με το Star, μεγάλος αριθμός αστυνομικών θα διατεθεί στις πρωινές περιπολίες, τις ώρες δηλαδή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

«Εννοούμε την ΔΙΑΣ, την ομάδα Ζ, τα περιπολικά, τις πεζές περιπολίες, τα αστυνομικά τμήματα. Όποιος αστυνομικός είναι στην πρώτη γραμμή βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ