Σταθμάρχης του μετρό: «Ήταν κακό όνειρο, να είναι καλά τα παιδιά» (vid)

Gazzetta team
Σταθμάρχης του μετρό: «Ήταν κακό όνειρο, να είναι καλά τα παιδιά» (vid)
Ο σταθμάρχης του μετρό που δέχθηκε την τρομακτική επίθεση, δείχνει να θέλει να αφήσει στο παρελθόν τα όσα έζησε την Τετάρτη.

Οι εικόνες από την επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια ήταν σοκαριστικές και ουδείς μπορούσε να πιστέψει την βιαιότητα που ασκήθηκε στον 53χρονο.

Ο 53χρονος όμως, δύο μέρες μετά το τρομακτική περιστατικό δείχνει να θέλει να αφήσει πίσω του, τα όσα έγιναν την Τετάρτη.

Την Παρασκευή το μεσημέρι λοιπόν, όταν οι κάμερες των καναλιών των συνάντησαν έξω στο σπίτι του, εκείνος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Ηταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό και δεν μπορώ να μιλήσω... Υγεία και ανθρωπιά, τίποτα άλλο» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για τα δύο παιδιά που με χτύπησαν δεν έχω να πω κάτι, να είναι καλά, τίποτα άλλο! Πρέπει να φύγω, να πάω στο νοσοκομείο».

Η πορεία των ερευνών

Σε συγκεκριμένες περιοχές ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία τους δράστες της τρομακτικής επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Από χθες έχει γίνει γνωστό οτι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίησή τους, ενώ σήμερα άρχισαν να γίνονται γνωστές και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ τους.

Εκτός από το γεγονός οτι είναι νεαρής ηλικίας, κάπου μεταξύ 18 και 22 ετών, Έλληνες ή γεννημένοι στην Ελλάδα, η ΕΛ.ΑΣ από τις κινήσεις τους έχει καταλήξει οτι διαθέτουν εμπειρία σε τέτοια επεισόδια.

Οπαδική σχέση

Το γεγονός οτι συνέχισαν να χτυπάνε με μανία κάποιον που είναι πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, δείχνει να έχουν εμπειρία σε τέτοιες επιθέσεις και ενέργειες.

Αυτό, σύμφωνα με τις διαρροές της ΕΛ.ΑΣ, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι τα ρούχα είναι του ίδιου στιλ και μοιάζουν με αυτά που φορούν όσοι συμμετέχουν σε οπαδικές συγκρούσεις, έχουν οδηγήσει τις έρευνες των αρχών να ψάχνουν τους συνδέσμους οπαδών στην Δυτική Αττική.

Φυσικά αυτή την περίοδο τα clubs όλων των ομάδων είναι κλειστά λόγω των περιοριστικών μέτρων, όμως ένα κομμάτι όσων συχνάζουν σε αυτά, είναι γνωστά στην αστυνομία.