Σέρρες: Νεκρός 66χρονος μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ

Gazzetta team
Σέρρες: Νεκρός 66χρονος μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ
Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός ΙΧ, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα, στη διασταύρωση Στρυμονοχωρίου, στις Σέρρες.

Λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 66χρονος που έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Τραυματίες τρεις αστυνομικοί

Από το τροχαίο δυστύχημα, τραυματίστηκαν και τρεις από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα

«Σήμερα (3 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 14.10 περίπου, στην παλαιά εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 3 αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό λεωφορείο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου».