«Ντου» της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στη Συγγρού για πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη

Gazzetta team
«Ντου» της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στη Συγγρού για πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/11) η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη σε ξενοδοχείο στη Συγγρού με τη συμμετοχή 31 ατόμων.

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είναι εδώ και είναι πιο επικίνδυνο από το πρώτο, το lockdown έχει τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο το πρωί, με τα πρόστιμα, μάλιστα, να έχουν διπλασιαστεί, αρκετοί, ωστόσο, παραμένουν εξοργιστικά απτόητοι...

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/11) η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη σε ξενοδοχείο στη Συγγρού με τη συμμετοχή 31 ατόμων!

Στις 2:30 τη νύχτα, πολίτης κάλεσε στο 100 και δήλωσε πως ενημερώθηκε μέσω των social media ότι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 127- Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, πράγματι, εντόπισαν 31 άτομα, που έκαναν πάρτι...

Κόπηκαν 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και επίσης συνελήφθη η 24χρονη ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.