Άδωνις για 14χρονο: «Κατηγορείται για κακούργημα χωρίς να του έχουν βρει τίποτα; Βγάζετε νόημα σε αυτό;» (vid)

Gazzetta team
Άδωνις για 14χρονο: «Κατηγορείται για κακούργημα χωρίς να του έχουν βρει τίποτα; Βγάζετε νόημα σε αυτό;» (vid)
Ο Άδωνις Γεωγιάδης τόνισε ότι δεν πιστεύει καθόλου την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου για την υπόθεση του 14χρονου μαθητή που έχει συλληφθεί από την αστυνομία και δικάζεται για κακούργημα, λέγοντας πως «δεν βγάζει νόημα».

Σίγουρος ότι ο 14χρονος μαθητής, που συνελήφθη την Πέμπτη (15/10) από την αστυνομία στο μεγάλο μαθητικό συλλαλητήριο της Αθήνας, δεν είναι αθώος, όπως τονίζει ο Σύλλογος Γονέων Χαλανδρίου και ο Δήμος, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωγιάδης τόνισε ότι δεν πιστεύει καθόλου την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου για την υπόθεση και πως «δεν βγάζει νόημα».

«Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα... Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι αν -ρητορικά μιλώντας- δεχθεί την ανακοίνωση, η υπόθεση θα κριθεί σε ελληνικό δικαστήριο από Έλληνα δικαστή. «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε.

Δείτε από το 20:00 και μετά:

Θυμίζουμε, ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Σύλλογος Γονέων καταγγέλλουν την αναίτια σύλληψη και κράτηση του 14χρονου μαθητή και καλούν, μάλιστα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου δικάζεται το παιδί με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου για τη σύλληψη μαθητή Γυμνασίου της πόλης μας Την Πέμπτη 15/10 στη διάρκεια τού...

Posted by Δήμος Χαλανδρίου on Sunday, October 18, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ