Δήμαρχος Ωραιοκάστρου σε Τζόλη: «Μας κάνατε περήφανους»

Gazzetta team
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου σε Τζόλη: «Μας κάνατε περήφανους»
Μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, είχε την Πέμπτη (27/8) ο Χρήστος Τζόλης, που βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, περιοχής όπου διαμένει μαζί με την οικογένεια του, προσκάλεσε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, αλλά και αριστούχο στις Πανελλαδικές εξετάσεις, Θεόφιλο Νάστα, προκειμένου να τους συγχαρεί για τα επιτεύγματα τους.

«Θεόφιλος Νάστας, ο πρώτος των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Χρήστος Τζόλης, το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, παίκτης του ΠΑΟΚ. Και οι δυο κάτοικοι και δημότες Ωραιοκάστρου!

“Μας κάνετε περήφανους. Είστε το Ωραιόκαστρο που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις σας, αποδεικνύετε ότι με ζήλο, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές του δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορεί να πετύχει ένας νέος άνθρωπος. Είστε ηγέτες δια του παραδείγματος και εμπνέετε και άλλους νέους να ακολουθήσουν το ίδιο επιτυχημένο μονοπάτι. Σας είμαστε ευγνώμονες», ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στα social media ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε ακόμα