Η 35χρονη είχε στείλει μήνυμα στην Ιωάννα 2 χρόνια πριν την επίθεση με το βιτριόλι: Τι ανέφερε

Gazzetta team
Η 35χρονη είχε στείλει μήνυμα στην Ιωάννα 2 χρόνια πριν την επίθεση με το βιτριόλι: Τι ανέφερε
Ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης με το βιτριόλι, αποκάλυψε μία άγνωστη λεπτομέρεια της υπόθεσης.

Προς το τέλος της δείχνει πως οδεύει η υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, μετά και την σύλληψη της 35χρονης.

Στην Ελληνική Αστυνομία δεν έχουν καμία αμφιβολία οτι εκείνη είναι η δράστιδα, καθώς έχουν βρει πολλά στοιχεία που «δένουν» τις κατηγορίες, εκμεταλλευόμενoι τα λάθη που έκανε.

Τα τρία λάθη

Ουσιαστικά αυτά κινούνται σε τρεις άξονες: Κάμερες, κινητό τηλεφωνο, ηχογραφημένα μηνύματα ήταν το τρίπτυχο πάνω στο οποιο δούλεψαν και έλυσαν το γρίφο.

  • Είχε κλειστεί το κινητό της τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης, σε αντίθεση με όλους τους άλλους ύποπτους που εξετάστηκαν από τις αρχές.
  • Με την τηλεκάρτα που κάλεσε το ταξί, κάλεσε και έναν κηπουρό από το Μπαγκλαντές για προσωπική της επίθεσης. Αυτός δεν είχε σήμα και έτσι τον κάλεσε και από το κινητό της αργότερα. Όταν ο άνδρας αυτός κλήθηκε να καταθέσει, ουσιαστικά «έδωσε» την 35χρονη.
  • Τρίτο μικρό λάθος να έχουν σε ηχογραφημένο μήνυμα τη φωνή της όταν κάλεσε ραδιοταξι αλλα και τον σωματότυπο της με την καπαρντίνα και το μαύρο σακίδιο όταν δεν πρόσεξε και μια κάμερα «έκλεψε» τον σωματότυπο της.

Τέλος, το γεγονος οτι δεν πέταξε ποτε την κόκκινη περούκα που φορούσε, την τηλεκάρτα και το μαύρο σακίδιο που βρέθηκαν πάνω της κατά τη διάρκεια της προσαγωγης της χθες το πρωι και της κατ’οίκον έρευνας που ακολούθησε ήταν αυτά που την έστειλαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμο κακουργήματος.

Της είχε στείλει μήνυμα

Από εκεί και πέρα, χθες η Ιωάννα ενημερώθηκε για την σύλληψη της 35χρονης από τον δικηγόρος της και όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας «πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα.

Βλέπετε μπορεί να ήταν γνωστή της, αλλά την είχε δει λίγες φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο. «Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια».

«Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ''αν γνωρίζεις τον τάδε'', η Ιωάννα απάντησε ''όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.