Η Ένωση Αθέων καλεί σε «φανερό τηλε-δείπνο» (pic)

Gazzetta team
Η Ένωση Αθέων καλεί σε «φανερό τηλε-δείπνο» (pic)
Κάθε χρόνο, την Μεγάλη Παρασκευή η Ένωση Αθέων προσκαλεί τα μέλη της ανά την Ελλάδα σε συνεστιάσεις κρεατοφαγίας και διχάζει με την πράξη της, όμως φέτος λόγω κορονοϊού, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η... παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ένωση Άθεων, κάθε χρόνο την Μεγάλη Παρασκευή να καλεί τα μέλη της κρεατοφαγία, έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις κατά το παρελθόν.

Φέτος όμως δεν μπορεί να το κάνει λόγω κορονοϊού.

Έτσι απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη της για «Φανερό τηλε-δείπνο».

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και κανονικά η Ένωση Αθέων θα σας προσκαλούσαμε στον Φανερό Δείπνο μας.

Ο SARS COV-2 όμως, όπως όλα τα προϊόντα της εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής, θέλει να επιζήσει και να αναπαραχθεί κι έτσι έφερε τον κόσμο ανάποδα φέτος. Παράλληλα απέδειξε ότι οι διάφορες θεότητες, ως φανταστικές οντότητες, είναι ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους.

Σαν καλοί μαθητές και μαθήτριες των Δαρβίνου και Dawkins που είμαστε, προσαρμοστήκαμε. Σας προσκαλούμε λοιπόν στον Φανερό Τηλε-Δείπνο μας, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να χαιρετηθούμε, να γνωριστούμε, και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της. Και για να γιορτάσουμε την ανάσταση της φύσης και τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης», ανέφερε η ανακοίνωση στο Facebook.