Παναγιώτης-Ραφαήλ: Επέστρεψε νικητής ο μικρός, το μήνυμα για το «Μένουμε Σπίτι» (vid)

Gazzetta team
Παναγιώτης-Ραφαήλ: Επέστρεψε νικητής ο μικρός, το μήνυμα για το «Μένουμε Σπίτι» (vid)
Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ επέστρεψε την Κυριακή στην Ελλάδα από τη Βοστόνη και οι γονείς του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους σε όσους βοήθησαν, ώστε ο μικρός να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, για να ξεπεράσει την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1.

Με βίντεο που ανάρτησαν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στη σελίδα στο Facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» ευχαριστούν όσους βοήθησαν, προκειμένου ο μικρός να μεταβεί στη Βοστόνη και να σταθεί ξανά στα πόδια του χωρίς υποστήριξη.

Ταυτόχρονα, έστειλαν μήνυμα ότι «Μένουμε Σπίτι», για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά το μήνυμα των γονιών του Παναγιώτη-Ραφαήλ:

«Βρισκόμαστε στην Ελλάδα, στο δωμάτιο του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Επιστρέψαμε από την Αμερική το μεσημέρι της Κυριακής. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά.

Ο Παναγιωτάκης μας μετά τη θεραπεία έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο, να κάνουμε υπομονή όλοι μας, κάποιες ομάδες είναι πιο ευπαθείς, πρέπει να τις προστατέψουμε και αυτές.

Πιστέψτε μας, οι ευπαθείς ομάδες είναι πάρα πολλές, είναι πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον επικίνδυνο ιό. Μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».