Καταδίωξη με Porsche Cayenne στην Ηλιούπολη

Gazzetta team
Καταδίωξη με Porsche Cayenne στην Ηλιούπολη
Ένα σήμα για διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Τσαμαδού 20 στην Ηλιούπολη, παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο για αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής...

Ξημερώματα Σαββάτου, λίγο μετά τις 03:30, οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σημείο για να ελέγξουν το σήμα που έχει φτάσει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης. Εκεί εντοπίζουν ένα πολυτελές τζιπ Porsche Cayenne, στο οποίο επιβαίνουν τρεις άνδρες, Το θεωρούν ύποπτο και επιχειρούν να το ελέγξουν. Ο οδηγός δεν ανταποκρίνεται, τουναντίον αναπτύσσει ταχύτητα και ξεκινά καταδίωξη στους δρόμους της Ηλιούπολης.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επί της λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου, ο συνοδηγός ανοίγει το παράθυρο και πυροβολεί τρεις φορές -σε ευθεία βολή- εναντίον των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους καταδιώκουν. Οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ., κόβουν ταχύτητα και ζητούν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν.

Λίγο αργότερα το Porsche Cayenne θα βρεθεί παρατημένο επί της οδού Αλιμούντος στην Αργυρούπολη. Όπως διαπιστώθηκε το πολυτελές όχημα είχε κλαπεί από το Μαρκόπουλο Αττικής, ενώ έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Πηγή: reader.gr