Lady Gaga: Συνελήφθησαν οι απαγωγείς των σκυλιών της

Gazzetta team
Lady Gaga: Συνελήφθησαν οι απαγωγείς των σκυλιών της
Πριν από δύο μήνες η Lady Gaga είδε τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της να αγνοούνται και τον άνθρωπο που τα πήγαινε βόλτα να έχει δεχτεί σφαίρα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής των τριών σκυλιών της Lady Gaga, τα οποία είχαν απαχθεί πριν από δύο μήνες από μια συμμορία που έβαζε στο μάτι σκυλιά διασήμων με σκοπό να ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωσή τους. Μάλιστα, την ημέρα της απαγωγής, ο Ράιαν Φίσερ, φίλος της Gaga και άνθρωπος που τα είχε πάει βόλτα, είχε δεχτεί σφαίρα που ευτυχώς δεν τον σκότωσε, αλλά ήταν αρκετά κοντά στο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρει το CNN, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων ηλικίας από 18 μέχρι 50, με τους 3 εξ αυτών να κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγή, ενώ οι έτεροι δύο κατηγορούνται για κατοχή δολοφονικού όπλου. Οι 4 από τους 5 είναι καταχωρημένα μέλη συμμορίας που επιδίδεται σε τέτοιες απαγωγές. Φαίνεται κιόλας πως πρόκειται για οργανωμένο δίκτυο, καθώς τα σκυλιά είχαν επιστραφεί μερικές ημέρες αργότερα στη Gaga, η οποία είχε τάξει ανταμοιβή 500.000 δολάρια για όποιον τα επέστρεφε ασφαλή.

Τότε, μια γυναίκα τα γύρισε στη Gaga και η αστυνομία ανακάλυψε σύνδεση της γυναίκας αυτής με τον πατέρα ενός εκ των τριών νεαρών της συμμορίας και έφτασε έτσι στη σύλληψη.

Αυτή την περίοδο η Lady Gaga βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία House of Gucci και σίγουρα θα νιώσει μια ανακούφιση που βρέθηκαν οι απαγωγείς των αγαπημένων της κατοικιδίων.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ