Στήνουν ψεύτικες απαγωγές από τον ISIS για να κάνουν φάρσα σε διάσημους: Οργή για εκπομπή στο Ιράκ (pics & vid)

Gazzetta team
Στήνουν ψεύτικες απαγωγές από τον ISIS για να κάνουν φάρσα σε διάσημους: Οργή για εκπομπή στο Ιράκ (pics & vid)
Η κωμική ηθοποιός Nessma λιποθύμησε δύο φορές, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής Alaa Mhawi, έκλαιγε και φώναζε: «Είμαι αδερφός σας».

Αποτροπιασμό και θυμηδία προκαλεί η εκπομπή «Tanneb Rislan» στο Ιράκ, καθώς στήνουν ψεύτικες απαγωγές από τρομοκράτες του ISIS σε διάσημους της χώρας, για να τους κάνουν φάρσα, μόνο που από θαύμα δεν έχουν θρηνήσει ακόμα θύματα, καθώς πολλοί φτάνουν ακόμα και να λιποθυμάνε.

Όπως η κωμική ηθοποιός Nessma, η οποία κατέρρευσε μόλις της φόρεσαν έναν γιλέκο ζωσμένο με (ψεύτικα) εκρηκτικά.

Όπως τονίζει η βρετανική Daily Mail, οι διασημότητες «εξαπατώνται» από την παραγωγή της εκπομπής, καθώς τους λένε πως θα πάνε σε ένα σπίτι για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκοπεύουν να το ανοικοδομήσουν για να βοηθήσουν μία οικογένεια που την είχαν απαγάγει και κατάφερε να αποδράσει από στρατόπεδο του ισλαμικού κράτους.

Τότε ακούγετε μία έκρηξη και μπαίνουν μέσα ηθοποιοί ντυμένοι τρομοκράτες του ISIS, οι οποίοι απαγάγουν τον καλεσμένο. Τον δένουν, του περνάνε γιλέκο με τα εκρηκτικά και τον μεταφέρουν εκτός του σπιτιού.

Η Nessma λιποθύμησε όταν της έβαλαν το γιλέκο και μία δεύτερη φορά έχασε τις αισθήσεις της έξω από το σπίτι. Εκεί ακούγεται να της λένε οι ηθοποιοί πως είναι απλά μία πλάκα.

Το ίδιο είχε πάθει και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Alaa Mhawi, ο οποίος έκλαιγε και φώναζε: «Είμαι αδερφός σας, είμαι ιρακινός, εκπροσωπώ όλο το έθνος».

Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν γελάει με αυτή την εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ