Αστυνομικός προσποιήθηκε πως είναι η πρώην του σε σελίδα για swingers για να την εκδικηθεί

Gazzetta team
Αστυνομικός προσποιήθηκε πως είναι η πρώην του σε σελίδα για swingers για να την εκδικηθεί
Περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της έλαβε γυναίκα στη Βρετανία, καθώς εκείνος δημοσίευσε φωτογραφίες της σε ιστότοπο για swingers, προσποιούμενος ότι ήταν εκείνη.
Σάλος έχει προκληθεί στην κοινωνία της κομητείας του Τσεσάιρ, στη Βρετανία, με έναν αστυνομικό να δημοσιεύει φωτογραφίες της πρώην γυναίκας του σε ιστότοπο για swingers, θέλοντας να πάρει εκδίκηση από αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Aλαν Φράϊντεϊ, κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση της πρώην συντρόφου του, καθώς προσποιήθηκε ότι ήταν εκείνη στον ιστότοπο «Fab-Swingers». Άρχισε να μιλάει με άλλους άνδρες χρήστες της ιστοσελίδας σαν να ήταν η γυναίκα της φωτογραφίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αστυνομικός, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος φέρνει κοντά τους πιθανούς swingers και επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και να συνομιλούν μέσω κάμερας.

Όταν αντιλήφθηκε τις πράξεις του η πρώην σύζυγός του, της έστειλε e-mail σε μια προσπάθεια να την εμποδίσει να καλέσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια, συνέχισε να «βομβαρδίζει» με τηλεφωνήματα εκείνη και την οικογένειά της, με τα οποία τους παρακαλούσε να μην τον αναφέρουν και επισκέφτηκε επανειλημμένα το σπίτι της αδερφής της όπου ήξερε ότι εκείνη βρισκόταν.

Τελικά, μετά από δίκη, κρίθηκε ένοχος για παρενόχληση και του απαγορεύτηκε να επικοινωνεί με την πρώην του βάσει διετούς περιοριστικής εντολής, με την οποία καταδικάστηκε την Τρίτη (2/2).

Ο Φράιντεϊ τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος και με πειθαρχική ακρόαση από το Αστυνομικό Σώμα του Τσεσάιρ, μετά την διαθεσιμότητα στην οποία έχει τεθεί από πέρσι.

Το δικαστήριο διέταξε επίσης την κατάσχεση και καταστροφή του κινητού τηλεφώνου και του λάπτοπ που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του αδικήματος.

Του ζητήθηκε επίσης να ολοκληρώσει 20 ημέρες δραστηριοτήτων αποκατάστασης, να παρακολουθήσει το πρόγραμμα Building Better Relationships και 100 ώρες μη αμειβόμενης εργασίας.

Πηγή: Reader.gr