Θρίλερ στο Ιράν: Φήμες ότι δολοφονήθηκε ο κορυφαίος πυρηνικός επιστήμονας της χώρας! (pics)

Gazzetta team
Θρίλερ στο Ιράν: Φήμες ότι δολοφονήθηκε ο κορυφαίος πυρηνικός επιστήμονας της χώρας! (pics)
Ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο IRIB, μετέδωσαν ότι ο επιστήμονας Μόχσεν Φαχριζαντέχ δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στα περίχωρα της Τεχεράνης!

Ο κορυφαίος Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας, Μόχσεν Φαχριζαντέχ, τραυματίστηκε σε επίθεση στα περίχωρα της Τεχεράνης και νοσηλεύεται, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Λίγη ώρα πριν, ωστόσο, ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο IRIB, μετέδωσαν ότι ο επιστήμονας, ο θεωρούμενος ως αρχιτέκτονας του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, χωρίς να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

Ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Μπεχρούζ Καμαλβάντι, δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει περιστατικό το οποίο να αφορά πυρηνικούς επιστήμονες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

Ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης έγραψε στο Twitter ότι το Ιράν θα εκδικηθεί τις δολοφονίες των πυρηνικών του επιστημόνων, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.