Πέταξαν έξω από το αεροπλάνο μητέρα γιατί ο δύο χρονών γιος της δε φορούσε μάσκα

Gazzetta team
Πέταξαν έξω από το αεροπλάνο μητέρα γιατί ο δύο χρονών γιος της δε φορούσε μάσκα
Έγινε πρώτο θέμα στις ΗΠΑ, μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο από το πανεθνικό τηλεοπτικό δίκτυο του ABC.

Αεροσυνοδοί πέταξαν έξω από το αεροπλάνο μια μητέρα μαζί με τον γιό της, επειδή το μόλις δύο χρονών αγοράκι αντιδρούσε και δε δεχόταν να φορέσει την μάσκα του πριν από την πτήση.

Το πρωτοφανές επεισόδιο, που σημειώθηκε σε πτήση της America Airlines την περασμένη Πέμπτη, έκανε το γύρο του κόσμου μετά την ανάρτηση του περιστατικού και την περιγραφή του από την ίδια τη μητέρα στο προσωπικό της προφίλ στα σόσιαλ μίντια, αποτέλεσε μια ακόμα αφορμή στον «ακήρυχτο πόλεμο» ανάμεσα στους υποστηρικτές και στους αρνητές της μάσκας.

Μάλιστα έφθασε να γίνει πρώτο θέμα στις ΗΠΑ, μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο από το πανεθνικό τηλεοπτικό δίκτυο του ABC.

«Προσπάθησα επανειλημμένως, τον παρακάλεσα, του αγρίεψα, προσπάθησα να του τη φορέσω με το ζόρι, αλλά εκείνος χτυπιόταν, τραβούσε το κεφάλι και ούρλιαζε τραβώντας τη μάσκα από το πρόσωπο του», περιέγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρέϊτσελ Ντέιβις τις απεγνωσμένες προσπάθειες τις οποίες κατέβαλε προκειμένου να πείσει τον δύο ετών γιο της να φορέσει τη μάσκα του.

Πηγή: Reader.gr