«Θέλω να σου ρίξω μπουνιά»: Η στιγμή που ο Μπολσονάρου απειλεί δημοσιογράφο (vid)

Gazzetta team
«Θέλω να σου ρίξω μπουνιά»: Η στιγμή που ο Μπολσονάρου απειλεί δημοσιογράφο (vid)
Η στιγμή που ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, Ζαΐχ Μπολσονάρου λέει σε δημοσιογράφο πως θέλει να του ρίξει μπουνιά.

Τουλάχιστον άτυχη μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση του Ζαΐχ Μπολσονάρου μετά από ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο.

Αυτή αφορούσε τις τραπεζικές καταθέσεις της συζύγου του, Μισέλ και η απάντηση του όχι και τόσο δημοκρατικών φρονημάτων, ηγέτη της Βραζιλίας ήταν η εξής...

«Θέλω να σου ρίξω μπουνιά στα μούτρα, εντάξει;» με την εφημερίδα O Globo να δίνει στην δημοσιότητα το ηχογραφημένο απόσπασμα.

Η ερώτηση υποβλήθηκε γιατί υπήρξαν φήμες ότι η Μισέλ Μπολσονάρου πήρε κάποια χρήματα στο λογαριασμό της από έναν πρώην συνεργάτη ενός από τους γιους του.

Τα ΜΜΕ της χώρας της σάμπας και του καφέ, είχαν γράψει ότι ο συνεργάτης, ο Φαμπρίσιου Κεϊρόις, έκανε καταθέσεις ύψους 72.000 reais (σχεδόν 10.850 ευρώ) στο λογαριασμό της Μισέλ σε 7 χρόνια ανάμεσα στο 2011 και το 2018.

Ο Φλάβιου Μπολσονάρου, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου που είναι ομοσπονδιακός γερουσιαστής, ήταν τότε τοπικός βουλευτής στο Ρίο ντε Ζανέιρο και ο Κεϊρόις υπήρξε συνεργάτης του. Έχει συλληφθεί στο πλαίσιο έρευνας με καταθέσεις που είχαν γίνει τη συγκεκριμένη περίοδο, ύψους 1,2 εκατ. reais (περίπου 181.000 ευρώ). Τα ερωτήματα σχετικά με τον Κεϊρόις συνεχίζουν να καταδιώκουν την οικογένεια του προέδρου.