Σπίτι βρισκόταν ανάμεσα στα δύο ρεύματα αυτοκινητόδρομου και η ιδιοκτήτρια αρνούνταν να μετακομίσει (vid)

Gazzetta team
Σπίτι βρισκόταν ανάμεσα στα δύο ρεύματα αυτοκινητόδρομου και η ιδιοκτήτρια αρνούνταν να μετακομίσει (vid)
Οι Αρχές της πόλης Γκουανγκζού στην Κίνα αποφάσισαν να κατασκευάσουν έναν υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο γύρω από ένα μικρό σπίτι.

Τουριστικό αξιοθέατο έχει γίνει το σπίτι της κ. Λιανγκ στην Γκουανγτζού της Κίνας, αφού αυτό είναι βυθισμένο κάτω από δύο αυτοκινητόδρομους....

Οι αρχές της πόλης Γκουανγκζού κατασκεύασαν έναν υπερυψωμένο αυτοκινητόδρομο γύρω από ένα μικρό σπίτι, καθώς η Λιανγκ δεν ήθελε να μετακομίσει και να το πουλήσει στο κράτος. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στο περίκλειστο σπίτι της των 40 τ.μ. που είναι σαν «σάντουιτς» στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το γεγονός προσελκύει τους τουρίστες που τραβούν βίντεο και φωτογραφίες το ασυνήθιστο θέαμα. Η Λιανγκ είπε στα ΜΜΕ ότι αρνήθηκε να φύγει από εκεί επειδή το κράτος δεν της πρόσφερε κάποια νέα κατοικία ως αντάλλαγμα σε ιδανική τοποθεσία. «Νομίζετε ότι το περιβάλλον αυτό ανάμεσα στους αυτοκινητόδρομους είναι άσχημο, αλλά για μένα είναι ήσυχο, ευχάριστο και άνετο», δήλωσε η ίδια.

Η Λιάνγκ είχε ζητήσει από το κράτος τέσσερα διαμερίσματα, ως αντάλλαγμα, της αντιπρότειναν δύο, ενώ σε μια άλλη συνέντευξή της υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της πρότεινε ένα άλλο σπίτι δίπλα σε νεκροτομείο και γι’ αυτό δεν το αποφάσισε να φύγει...