Η Emirates πληρώνει τα έξοδα κηδείας αν πεθάνεις από κορονοϊό μετά την πτήση

Gazzetta team
Η Emirates πληρώνει τα έξοδα κηδείας αν πεθάνεις από κορονοϊό μετά την πτήση
Πρωτοπόρος η Emirates, αναλαμβάνει μέχρι και τα έξοδα κηδείας αν πεθάνεις από τη νόσο Covid-19, κολλώντας τον κορονοϊό σε πτήση της.

Μέχρι και τα έξοδα κηδείας -ο μη γένοιτο- αναλαμβάνει η Emirates για όποιον επιβάτη της πεθάνει από τη νόσο Covid-19, κολλώντας τον κορονοϊό σε πτήση της!

Η... πρωτοπόρος εταιρεία, μάλιστα, καλύπτει ακόμη για όσους επιβάτες της νοσήσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη θεραπεία, αλλά και τα έξοδα για την καραντίνα σε ξενοδοχεία, ελπίζοντας, φυσικά, να μη φτάσει κανείς στο τελευταίο στάδιο...

Γίνεται, έτσι, η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της πλήρη και δωρεάν ασφάλιση κατά του κορονοϊού. Στόχος της, φυσικά, να ενθαρρύνει τους αεροπορικούς επιβάτες να ταξιδέψουν, αφού ο περισσότερος κόσμος φοβάται φέτος.

Τώρα, βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο δελεάζει κάποιον το ότι θα αναλάβει να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του...

Η εταιρεία, πάντως, πρακτικά, θα καλύψει έξοδα έως 150.000 ευρώ, αν κάποιος που έχει ταξιδέψει μαζί της σε άλλη χώρα παρουσιάσει συμπτώματα του κορονοϊού και χρειαστεί νοσηλεία.

Επίσης, αν κάποιος επιβάτης διαγνωστεί θετικός, αλλά δεν χρειαστεί νοσηλεία, θα αποζημιώσει τον ίδιο και έναν συνοδό με 100 ευρώ την ημέρα για τα έξοδα καραντίνας σε ξενοδοχείο για δύο εβδομάδες.

Σε περίπτωση θανάτου του επιβάτη, δε, η εταιρεία θα καλύπτει τα έξοδα κηδείας του, προσφέροντας 1.500 ευρώ.

Το μέτρο θα ισχύσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί αν δοθεί παράταση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...