Συνελήφθη 24χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικους: Μαθητής έλεγε οτι την άφησε έγκυο

Gazzetta team
Συνελήφθη 24χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με ανήλικους: Μαθητής έλεγε οτι την άφησε έγκυο
Μία ακόμα περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου από δασκάλα στις ΗΠΑ, η πολλοστή που αποκαλύπτεται το τελευταίο διάστημα, είδε το φως της δημοσιότητας, τη φορά αυτή στο Τέξας.
Το όνομα της «δράστιδος» είναι Άσλιν Μπελ και η κατηγορία είναι ότι έκανε σεξ με δύο 17χρονους και έναν 16χρονο σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο σπίτι της στο Νιου Μπόστον του Τέξας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 24χρονη Μπελ, είναι μητέρα ενός παιδιού και εργαζόταν σαν βοηθός, αλλά παράλληλα και στη βιβλιοθήκη λυκείου.

Στο σχολείο ένα από τα παιδιά, στη συζήτηση με φίλους του, καυχιόταν ότι κατέστησε έγκυο την 24χρονη και τυχαία τη συζήτηση αυτή άκουσε άλλος εκπαιδευτικός και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι».

Ακολούθως ήλθε η σύλληψη της Μπελ από την αστυνομία με την δασκάλα να ισχυρίζεται στην κατάθεσή της, ότι ο νεαρός ότι δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωνε τη «δράση» της..

Αυτό που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι ότι το ότι με βάση την αστυνομία, τουλάχιστον σε μια από τις υπό έρευνα περιπτώσεις, η Μπελ είχε μαζί της το παιδί της το οποίο έβαλε πρώτα για ύπνο πριν να κάνει σεξ με τον ανήλικο!

Μετά τις τυπικές έρευνες για το θέμα, η Μπελ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 150.000 δολαρίων, αλλά όταν διεξαχθεί η δίκη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια. Άρα, μάλλον ακριβά της κόστισαν οι «ανησυχίες» της...