Το παράκανε με το αντηλιακό ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έγινε σαν τον Τζόκερ (pics)

Gazzetta team
Το παράκανε με το αντηλιακό ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έγινε σαν τον Τζόκερ (pics)
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εμφανίστηκε στη Χαβάη να κάνει ιστιοσανίδα με πάρα πολύ αντηλιακό στο πρόσωπό του.

Αν ποτέ αποφασίσει να το γυρίσει στον κινηματογράφο, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα ήταν σίγουρα υποψήφιος για τον ρόλο του Τζόκερ.

Διότι, εντάξει, το αντηλιακό είναι απαραίτητο στον ήλιο, αλλά ο ιδρυτής του Facebook το παράκανε, καθώς εμφανίστηκε το Σάββατο σε μια ηλεκτρική ιστιοσανίδα στη Χαβάη με το πρόσωπό του κάτασπρο! Τόσο πολύ, που μέχρι και ο... Μπάτμαν θα μπερδευόταν.

Τον 36χρονο δισεκατομμυριούχο ακολουθούσε ένα φουσκωτό με την ασφάλειά του, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα η ηλεκτρονική ιστιοσανίδα του είναι ένα Efoil, που κοστίζει 12.000 δολάρια.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Mia Brier, μια γηγενής Χαβανέζα, ξεκίνησε μια εκστρατεία για να εμποδίσει τον Ζούκερμπεργκ να «αρπάξει», όπως λέει, γη του νησιού, αποκαλώντας τον «άπληστο», αφού μήνυσε τους ντόπιους που κατέχουν ακίνητα κοντά στο τεράστιο κτήμα του των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. «Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι ο έκτος πλουσιότερος άντρας στον κόσμο... και μήνυσε τους γηγενείς στο Καουάι για τη γη τους, ώστε να μπορεί να χτίσει ένα αρχοντικό», έγραψε σε μια αναφορά στο change.org.