Μαύρος πορνοστάρ αποκαλύπτει: «Αρνητικός αντίκτυπος για όσες λευκές γυναίκες κάνουν σκηνή με μαύρο» (pics)

Gazzetta team
Μαύρος πορνοστάρ αποκαλύπτει: «Αρνητικός αντίκτυπος για όσες λευκές γυναίκες κάνουν σκηνή με μαύρο» (pics)
​Ο διάσημος πορνοστάρ Jason Luv μίλησε ανοιχτά για τον ρατσισμό που υφίστανται -και- στη βιομηχανία του πορνό οι μαύροι, αλλά και για τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει στην επαγγελματική και προσωπική ζωή των λευκών γυναικών μια σκηνή με μαύρο!

Ρατσισμό ακόμη και στη βιομηχανία του πορνό υφίστανται οι μαύροι!

Ο διάσημος μαύρος πορνοστάρ Jason Thomas, που είναι γνωστός ως Jason Luv, αποκάλυψε ότι υπάρχει φυλετικός φετιχισμός στη βιομηχανία του πορνό, γεγονός, όπως τόνισε, που έχει μεγάλο αντίκτυπο στα αστέρια της βιομηχανίας, επηρεάζοντας την αμοιβή τους, τη βάση των θαυμαστών τους, ακόμη και τις προσωπικές τους σχέσεις.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος είπε: «Η αμοιβή για τους άνδρες στο top επίπεδο είναι, περίπου, 1.000 με 2.000 δολάρια για κάθε σκηνή. Για τις γυναίκες, ωστόσο, που κάνουν διαφυλετικό πορνό, αυτό το νούμερο μπορεί να είναι από τριπλάσιο έως και δεκαπλάσιο! Και αυτό συμβαίνει διότι άπαξ και κάνουν σκηνή με μαύρο, επειδή θεωρείται φετίχ, χάνουν πολλούς λευκούς θαυμαστές. Πολλοί από τους γονείς αυτών των κοριτσιών, μάλιστα, εξοργίζονται και προσπαθούν να τους το απαγορεύσουν»!

«Είναι απίστευτα προσβλητικό για τους ανθρώπους να αρνούνται να παρακολουθήσουν ή ακόμη και να αλληλεπιδράσουν με αστέρια της βιομηχανίας του πορνό, μόνο και μόνο επειδή έχουν επιλέξει να κάνουν μια σκηνή με ένα μαύρο άτομο», λέει χαρακτηριστικά ο Luv.

«Απλά γελάω»

Ο ίδιος, πάντως, όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται να αποτελεί φετίχ ή ότι «αντιμετωπίζεται σαν ένα κομμάτι κρέας» από τη βιομηχανία του πορνό, δήλωσε: «Η ουσία είναι ότι έχω ένα μεγάλο μαύρο κ@@λί και αυτό με πληρώνει» και συμπλήρωσε: «Απλά γελάω με όλους αυτούς».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Jason Thomas, πριν γίνει Jason Luv, υπηρέτησε ως ελεύθερος σκοπευτής στους πεζοναύτες για 7 χρόνια, προτού τον εντοπίσει ένας παραγωγός ταινιών πορνό. Από τότε έχει παίξει με μερικές από τις πιο γνωστές πορνοστάρ, με τα βίντεό του να έχουν προβληθεί περισσότερες από 650 εκατομμύρια φορές, ενώ τώρα έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής.