Η στιγμή που σερίφης σώζει 11 μηνών παιδί που κατάπιε κέρμα (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που σερίφης σώζει 11 μηνών παιδί που κατάπιε κέρμα (vid)
Το αγόρι, μόλις 11 μηνών, παραλίγο να πνιγεί επειδή κατάπιε νόμισμα, αλλά ο Σερίφης πρόλαβε και του έσωσε την ζωή.

Ένας αναπληρωτής σερίφης του Λος Άντζελες χαρακτηρίστηκε ως ήρωας επειδή κατάφερε να σώσει την ζωή ενός μικρού παιδιού, το οποίο είχε καταπιεί νόμισμα.

Συγκεκριμένα το -μόλις 11 μηνών παιδί- κατάπιε κατά λάθος ένα κέρμα και κόντεψε να πνιγεί, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Μαΐου κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης "Black Lives Matter" στο Palmdale, το οποίο βρίσκεται περίπου 60 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες.

Ο σερίφης έκανε την καθιερωμένη περιπολία όταν είδε μια γυναίκα να τρέχει πανικόβλητη σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Τότε πλησίασε και είδε πως το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Αμέσως έβαλε το δάχτυλο στο στόμα του παιδιού για να του προκαλέσει εμετό και τα κατάφερε.

Στην συνέχεια το γύρισε στο πλάι για να κάνει εμετό, ενώ το αγοράκι είχε αρχίσει να γίνεται μπλε.

«Η μαμά έκανε το σωστό», είπε ο Kinsey στο Antelope Valley Press.

«Σκέφτηκε γρήγορα και άρχισε να τον χτυπάει στην πλάτη για να ξεκολλήσει ό τι είχε κολλήσει εκεί. Το είδα αυτό. Είδα ότι ήταν φοβισμένη, έτσι έτρεξα και άρπαξα το μωρό», ανέφερε και συνέχισε: «Έλεγξα το στόμα του για να δω αν κάτι εμπόδιζε τον αεραγωγό του και ζήτησα βοήθεια από την πυροσβεστική για να κάνω τις σωστές κινήσεις».

Το αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Antelope Valley και στην συνέχεια αεροπορικώς στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι ενέργειες του Kinsey πιθανότατα έσωσαν τη ζωή του αγοριού. Αφού το LASD δημοσίευσε το βίντεο για τον ηρωισμό του, ο Kinsey άρχισε να δέχεται αιτήματα από τα μέσα ενημέρωσης για συνεντεύξεις από πολλά νέα.

«Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν, οπότε είναι λίγο άβολο», είπε ο Kinsey.