Ξαδέρφια απέδρασαν από τη φυλακή αλλά άφησαν σημείωμα ότι θα ξαναγυρίσουν μόλις λύσουν τα οικογενειακά τους

Gazzetta team
Ξαδέρφια απέδρασαν από τη φυλακή αλλά άφησαν σημείωμα ότι θα ξαναγυρίσουν μόλις λύσουν τα οικογενειακά τους
Οι δυο δραπέτες συνελήφθησαν παρά το γεγονός πως είχαν υποσχεθεί πως θα επέστρεφαν μόνοι τους.

Δυο ξαδέρφια είχαν αποδράσει πριν από 15 ημέρες από φυλακή της Ρώμης.

Ως εδώ οκ, τίποτα το πρωτότυπο, αφού δεν είναι ούτε η πρώτη απόδραση που γίνεται στον κόσμο. Όμως αυτοί οι δυο κρατούμενοι είχαν δώσει μια υπόσχεση: να επιστρέψουν μόλις λύσουν τα οικογενειακά τους!

Συγκεκριμένα υποσχέθηκαν πως θα επέστρεφαν στα κελιά τους μόλις διευθετούσαν ένα οικογενειακό πρόβλημα, όμως συνελήφθησαν σήμερα, όπως ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα», στην Τοσκάνη, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο.

Τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα, όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

Εξηγούσαν στο σημείωμά τους ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δεινή θέση, εξαιτίας της εμπλοκής τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, και έπρεπε να τα προστατεύσουν.

Έχοντας καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, τα δύο ξαδέλφια, που επρόκειτο να αποφυλακιστούν το 2029, είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατόν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.