Ακτινογραφία δείχνει μαχαίρι καρφωμένο στο κρανίο ενός 60χρονου (vid)

Gazzetta team
Θέλησε να κάνει καλό και να σταματήσει έναν καυγά και παραλίγο να το πληρώσει με την ζωή του.

Μια -ομολογουμένως- ανατριχιαστική ακτινογραφία δείχνει τους τραυματισμούς που υπέστη ένας άντρας 60 ετών όταν μαχαιρώθηκε στο κεφάλι.

Ο 60χρονος προσπάθησε να σταματήσει έναν καυγά για μια μηχανή στην πόλη Getxo, στη βόρεια ισπανική περιοχή της επαρχίας των Βάσκων.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 5.30μμ όταν δύο άντρες άρχισαν να διαφωνούν για το ποιος ήταν ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας.

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, το θύμα, που εργάζεται ως υδραυλικός, πλησίασε τους δυο άνδρες και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Τότε ο ένας τον μαχαίρωσε στο κεφάλι και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή

Ο 36χρονος επιτιθέμενος συνελήφθη αργότερα και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας.

Αμέσως έφθασε στο νοσοκομείο ασθενοφόρο και οι διασώστες αποφάσισαν να μην πειράξουν το μαχαίρι μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η έκταση του τραύματος.

Όπως φαίνεται στην ακτινογραφία, η λεπίδα του μαχαιριού είναι βαθιά μέσα στο κρανίο του.

Ακόμα κι αν είναι απλώς μια ακτινογραφία, είναι ανατριχιαστικό, ενώ φαίνεται πόσο φρικτή ήταν η επίθεση και πόσο τυχερός είναι ο άνθρωπος που είναι ζωντανός.

Το θύμα παραμένει προς το παρόν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το μαχαίρι.