Ιnfluencers γονείς υιοθέτησαν αυτιστικό παιδάκι και επειδή «βγήκε» πολύ δύσκολο το επέστρεψαν μετά από 3 χρόνια (pics & vid)

Gazzetta team
Ιnfluencers γονείς υιοθέτησαν αυτιστικό παιδάκι και επειδή «βγήκε» πολύ δύσκολο το επέστρεψαν μετά από 3 χρόνια (pics & vid)
Η influencer βρήκε άλλη οικογένεια για το αυτιστικό παιδί που είχε υιοθετήσει γιατί «είχε περισσότερες ανάγκες απ΄όσο είχαν υπολογίσει».

Η 32χρονη YouTuber influencer Μίκα Στόφερ και ο σύζυγός της Τζέιμς υιοθέτησαν ένα 4χρονο αυτιστικό αγόρι, ενώ είχαν και άλλα 4 βιολογικά παιδιά. Την 8χρονη Kova, την Jaka 6 ετών, τον Radley 4 και τον Onyx 11 μηνών.

Ωστόσο λίγο καιρό μετά (συγκεκριμένα 3 χρόνια) αποφάσισαν να το δώσουν σε άλλη οικογένεια επειδή όπως είπαν «είχε περισσότερες ανάγκες απ’ όσες είχαν υπολογίσει και δεν τις γνώριζαν οπότε δεν μπορούσαν να τις διαχειριστούν».

Έτσι εκείνη και ο σύζυγός της δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου ανακοίνωναν την απόφασή τους να βρουν άλλο σπίτι για τον 4χρονο υιοθετημένο τους γιο Χάξλεϊ.

Η Μίκα ανέφερε: «Αν νιώθω αποτυχημένη ως μαμά; 500%».

Τι είπαν στους followers τους

Το βίντεο ξεκινάει με τη Μίκα να ευχαριστεί τους viewers της για τον γεγονός ότι είναι «καταπληκτικοί» και «τόσο απίστευτα ευγενικοί και γεμάτοι σεβασμό στην ιδιωτικότητα του γιου μας».

«Δεν μπορώ να περιγράψω αρκετά πόσο σκληρά έχει προσπαθήσει η Μίκα σε όλο αυτό το ταξίδι, την προσπάθεια που έχει καταβάλει για να βοηθήσει τον Χάξλεϊ όσο μπορεί», είπε ο σύζυγός της.

«Με τις υιοθεσίες μερικές φορές υπάρχουν άγνωστα πράγματα που δεν είναι φανερά στον φάκελο. Μόλις ο Χάξλεϊ ήρθε στο σπίτι υπήρχαν πολύ περισσότερες ειδικές ανάγκες που δεν γνωρίζαμε, που δεν μας είπαν. Έτσι, τα τελευταία χρόνια ο Χάξλεϊ έχει κάνει πολλές θεραπείες για να τον βοηθήσουν σε όλες τις ανάγκες του και τον τελευταίο χρόνο υπήρξε μία πιο εντατική θεραπεία», κατέληξε.

Όμως η αντίδραση των followers δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν, αφού στην κυριολεξία τους κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκαν ξεκάθαρα το παιδί.

Βέβαια το ζευγάρι έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και γιατί θέλει να προστατέψει τον Χάξλεϊ. «Όλα όσα συνέχισαν να μας κάνουν να πάρουμε αυτή την απόφαση, ό,τι συνέβη στο σπίτι που ήταν δύσκολο για τον Χαξ. Δεν είναι σωστό για εμένα να το βγάλω δημόσια. Έτσι, δεν πρόκειται να μιλήσουμε για αυτό, δεν είναι σωστό. Δεν υιοθέτησα ένα μικρό αγόρι για να μοιραστώ αυτά τα πράγματα δημόσια».

Η Μίκα και ο Τζέιμς στο τέλος του βίντεο αναφέρουν ότι ο Χάξλει βρίσκεται σε νέα οικογένεια: «είναι πολύ χαρούμενος, τα πάει πραγματικά καλά. Η νέα του μαμά έχει επαγγελματική ιατρική εκπαίδευση».

Ο Χάξλεϊ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει 5 ετών.