Συναγερμός στις ΗΠΑ: Τα ποντίκια έχουν αγριέψει λόγω κορονοϊού και επιτίθενται σε ανθρώπους

Gazzetta team
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Τα ποντίκια έχουν αγριέψει λόγω κορονοϊού και επιτίθενται σε ανθρώπους
Τα ποντίκια έχουν αγριέψει από την πείνα και επιτίθενται σε ανθρώπους!

Ακριβώς εκεί που νόμιζες ότι το 2020 είχε αρκετές τρομακτικές ειδήσεις, ακόμη μία έρχεται να σε... δαγκώσει στο πρόσωπο.

Κυριολεκτικά.

Στην Αμερική, λοιπόν, έχει σημάνει συναγερμός, καθώς οι άνθρωποι εκεί απειλούνται τώρα από την αύξηση των αρουραίων, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν αγριέψει και επιτίθενται, αφού λιμοκτονούν λόγω της επιδημίας του κορονοϊού!

Γιατί λιμοκτονούν; Μα γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι στους δρόμους να αφήνουν παντού τα σκουπίδια τους!

Προειδοποίηση από το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων

Το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχει εκδώσει, μάλιστα, προειδοποίηση για «ασυνήθιστους ή επιθετικούς» αρουραίους σε όλη τη χώρα.

«Το lockdown οδήγησε σε μείωση των τροφίμων που ''διατίθενται'' στα τρωκτικά, ειδικά σε πυκνές εμπορικές περιοχές», ανέφερε το CDC σε πρόσφατες οδηγίες για τον έλεγχο των τρωκτικών.

Επιτέθηκαν σε μηχανικό του μετρό

Αν νομίζετε ότι όλο αυτό είναι ανοησία, ρωτήστε έναν υπάλληλο του μετρό της Νέας Υόρκης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δεκάδες τρωκτικά!

Ο Ryan Fischer, 35 ετών, είναι μηχανικός και επιθεωρητής ασφάλειας. Έκανε μια επιθεώρηση στη γραμμή R του μετρό το σαββατοκύριακο, όταν σκόνταψε και βρέθηκε ανάμεσα σε τόσους αρουραίους, που έχασε το μέτρημα. Ο Fischer, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στο δίκτυο του μετρό, είπε στο Today's Five: «Γύρισα και με τον φακό μου είδα τουλάχιστον σαράντα ή πενήντα αρουραίους να σέρνονται ο ένας δίπλα στον άλλον και να τρώνε ένα κουφάρι ζώου. Όταν με είδαν αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να είμαι το επόμενο γεύμα τους».

Και συνεχίζει: «Δεν πρόλαβα να κάνω την παραπάνω σκέψη και 4-5 αρουραίοι είχαν αρχίσει να δαγκώνουν το παντελόνι μου! Σκαρφάλωναν πάνω μου τόσο γρήγορα! Μέχρι να αρχίσω να τρέχω, βρίσκονταν ήδη στον λαιμό μου. Ήταν παντού, και ξαφνικά 30 αρουραίοι μού επιτέθηκαν. Μόλις βγήκα από τη σήραγγα κλότσησα τους δύο τελευταίους από πάνω μου».