Απίστευτες εικόνες από φυλακή του... Netflix μετά από εντολές για μαζικούς φόνους (pics & vids)

Gazzetta team
Απίστευτες εικόνες από φυλακή του... Netflix μετά από εντολές για μαζικούς φόνους (pics & vids)
Εικόνες που θυμίζουν ντοκιμαντέρ του Netflix είχαμε σε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ, με τους κρατουμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλον ως τιμωρία επειδή αρχηγοί συμμοριών είχαν δώσει εντολή για μαζικούς φόνους εκτός φυλακής.

Το Netflix έχει εκτός από ταινίες και σειρές έχει σπουδαία ντοκιμαντέρ. Ένα από τα καλύτερα είναι και αυτό που έχει να κάνει με τις πιο σκληρές φυλακές στον πλανήτη. Ψηλά στην λίστα με τις πιο σκληρές είναι και αυτές του Ελ Σαλβαδόρ και όπως θα δείτε από τα βίντεο που ακολουθούν, απολύτως δίκαια.

Το τελευταίο διάστημα στην χώρα υπήρξαν μαζικές δολοφονίες όχι μέσα στις φυλακές, αλλά εκτός, ωστόσο τις εντολές τις έδιναν αρχηγοί συμμοριών που βρίσκονται μέσα. Οι πιο σκληροί είναι φυλακή «Ιζάλκο» με τον πρόεδρο να δίνει εντολή για να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Μέτρα που σε καιρό πανδημίας του κορονοϊού είναι το λιγότερο επικίνδυνα. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο οι τρόφιμοι είναι ο ένας πάνω στον άλλον με μοναδική προστασία μία μάσκα που φοράει ο καθένας. Πραγματικά απίστευτες σκηνές αν σκεφτούμε πως τις έδωσε στην δημοσιότητα το κράτος. Σκεφτείτε τι γίνεται όταν δεν υπάρχει κάμερα...