Συγκλονιστική δήλωση Γενικού Χειρούργου ΗΠΑ: «Αυτή η βδομάδα θα είναι σαν το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου»! (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστική δήλωση Γενικού Χειρούργου ΗΠΑ: «Αυτή η βδομάδα θα είναι σαν το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου»! (vid)
Σοκάρει με την ειλικρίνειά του ο αντιναύαρχος και Γενικός Χειρούργος των ΗΠΑ, Jerome Adams, ο οποίος δηλώνει πως η Αμερική θα ζήσει την επόμενη εβδομάδα μια τραγωδία αντίστοιχη με το Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου!

Λίγες ώρες μετά την τρομακτική δήλωση Τραμπ ότι «η Αμερική θα έχει πολλούς θανάτους την επόμενη και τη μεθεπόμενη εβδομάδα» λόγω του κορονοϊού, έρχεται τώρα ο Γενικός Χειρούργος των ΗΠΑ, αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και αναισθησιολόγος, Jerome Adams, να εξομολογηθεί πως έρχεται ένας αληθινός εφιάλτης στη χώρα, που θα θυμίσει τις τραγωδίες του Περλ Χάρμπορ και την 11η Σεπτεμβρίου!

Με δηλώσεις του στο Fox News Sunday, ο 45χρονος σοκάρει με την ειλικρίνειά του: «Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η δυσκολότερη και η πιο θλιβερή στις ζωές των περισσότερων Αμερικανών.

Πρόκειται να ζήσουμε το Περλ Χάρμπορ της εποχής μας, τη δική μας 11η Σεπτεμβρίου, μόνο που δεν θα συμβεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Θα συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα και θέλω να το καταλάβει αυτό η Αμερική.

Θέλω, όμως, οι Αμερικανοί να εμπεδώσουν ότι όσο δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα, υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ»....

Για την ιστορία, στο Πέρλ Χάρμπορ έχασαν τη ζωή τους 2.403 Αμερικανοί και την 11η Σεπτεμβρίου 2.977 άνθρωποι...

Ήδη η Αμερική θρηνεί από τον κορονοϊό περισσότερα από 8.000 θύματα...