Κορονοϊός: Εκτός καραντίνας από σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος

Gazzetta team
Κορονοϊός: Εκτός καραντίνας από σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος
Ευχάριστα τα νέα όσον αφορά την... μάχη με τον κορονοϊό που έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος, καθώς όπως ανακοινώθηκε από σήμερα βγήκε από την καραντίνα και είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, 71 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, βγήκε από την καραντίνα και είναι καλά στην υγεία του, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.

"Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, βγήκε τώρα από την καραντίνα" , ανακοίνωσε το Clarence House, η επίσημη κατοικία του.

Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως είχε ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου.

"Εργάζεται στο εξής τηρώντας τις παρούσες συστάσεις της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα", διευκρίνισε η ανταποκρίτρια της εφημερίδας Daily Mail για τον βασιλικό οίκο Ρεμπέκα 'Ινγκλις στον λογαριασμό της στο Twitter. Η καραντίνα διήρκησε επτά ημέρες για τον Κάρολο. Όσο για τη σύζυγό του Καμίλα, θα παραμείνει σε καραντίνα έως το τέλος της εβδομάδας, παρότι το τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

"Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να συγκαλεί συνεδριάσεις και να ασκεί τα καθήκοντά του, ακολουθώντας τις συστάσεις της κυβέρνησης και των γιατρών", έγραψε η δημοσιογράφος.