Κορονοϊός: Αχτίδα αισιοδοξίας από Κορέα (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Αχτίδα αισιοδοξίας από Κορέα (pic)
Μέσα στην συνολικά μαυρίλα που υπάρχει στον πλανήτη από τα θύματα του κορονοϊού, μια αχτίδα ελπίδας υπάρχει από τη Νότια Κορέα η οποία σήμερα δεν θρήνησε κανέναν.

Δυστυχώς τις τελευταίες βδομάδες όλος ο πλανήτης δεν σταματά να μετράει θύματα από την πανδημία του κορονοϊού. Ειδικά σε Κίνα και Ιταλία ο αριθμός έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, αλλά και άλλες χώρες θρηνούν δεκάδες ανθρώπους από τον covid-19.

Η Νότια Κορέα είναι η 6η χώρα στον κόσμο με τους περισσότερους νεκρούς, με τον αριθμό να έχει φτάσει ήδη τους 75, την στιγμή που οι αριθμοί στην Κίνα έχουν ξεφύγει καθώς έχουν φτάσει στους 3.213, ενώ στην γειτονική Ιταλία οι νεκροί είναι 1.809 (χωρίς την σημερινή ενημέρωση).

Με όλο τον κόσμο να παρακολουθεί τρομαγμένος όλα αυτά τα νούμερα, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας από τη Νότια Κορέα η οποία σήμερα δεν ανακοίνωσε κάποιο θύμα. Είχε 74 νέα κρούσματα αλλά κανέναν νέο νεκρό, κάτι που από τις 20 Φεβρουαρίου που είχε την πρώτη απώλεια, έγινε μόνο στις 22 του ίδιου μήνα και στις 11 Μαρτίου. Φυσικά οι αριθμοί μπορεί να λένε πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά σίγουρα όταν όποιος ψάχνει για τον κορονοϊό τα βλέπει όλα μαύρα, είναι σημαντικό το βρίσκεις έστω και μια μικρή αχτίδα ελπίδας.