Εταιρεία εφηύρε φίλτρο για όσους επιβάτες αεροπλάνου θέλουν να αερίζονται άφοβα (pics)

Gazzetta team
Εταιρεία εφηύρε φίλτρο για όσους επιβάτες αεροπλάνου θέλουν να αερίζονται άφοβα (pics)
Μια εταιρεία εφηύρε ένα ειδικό φίλτρο για όσους θέλουν να αερίζονται ανενόχλητοι στο αεροπλάνο -και όχι μόνο.

Το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να γίνει πραγματικός εφιάλτης και όχι μόνο λόγω της κακοκαιρίας ή των κενών αέρα -άλλα... κενά αέρα είναι τα χειρότερα.

Αρκεί, λοιπόν, απλά, να καθίσεις δίπλα σε κάποιον που ροχαλίζει σαν δεινόσαυρος ή, ακόμη χειρότερα, μέρες που είναι, δίπλα σε κάποιον άρρωστο, που φυσάει τη μύτη του σαν να μην υπάρχει αύριο.

Ας συμφωνήσουμε, ωστόσο, ότι το χειρότερο, που μπορεί να σου συμβεί, είναι να αεριστεί κάποιος. Παράθυρο στο αεροπλάνο, δυστυχώς, δεν μπορείς να ανοίξεις -είτε για να πάρεις ανάσα είτε για να πηδήξεις και να σωθείς- οπότε πρέπει να υποστείς την μπόχα. Αλλά όχι. Ως εδώ ήταν. Διότι, μία εταιρεία, η Shreddies, δίνει τη λύση!

Η εν λόγω εταιρεία κατασκεύασε ένα ειδικό φίλτρο για όσους θέλουν να αερίζονται άφοβα στη διάρκεια της πτήσης, χωρίς να προκαλούν λιποθυμίες και δίχως, φυσικά, να χρειάζεται να πάνε στην τουαλέτα. Γιατί, κακά τα ψέματα -και σοβαρά τώρα- είναι μεγάλο πρόβλημα για κάποιον που φοβάται να σηκωθεί μέσα στο αεροπλάνο, και να πάει στην τουαλέτα...

Το Shreddies Carbonana, όπως λέγεται, είναι ένα φίλτρο σε σχήμα μπανάνας, που έχει τη δυνατότητα να απορροφάει τα αέρια, πριν... απελευθερωθούν από το εσώρουχο. Έχει κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο. Κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ και πλένεται μετά από κάθε χρήση.

Αν σας ενδιαφέρει, τσεκάρετε εδώ...