Συνεργείο κατεδαφίσεων γκρέμισε το λάθος σπίτι (vid)

Gazzetta team
Συνεργείο κατεδαφίσεων γκρέμισε το λάθος σπίτι (vid)
Ένας σπίτι 97 ετών γκρεμίστηκε κατά λάθος από ένα συνεργείο κατεδαφίσεων.

Λάθη όλοι κάνουμε, απλά κάποια είναι κάπως περίεργα...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως αυτό που έκανε ένα συνεργείο κατεδαφίσεων στο Ανατολικό Ντάλας, το οποίο γκρέμισε το λάθος σπίτι.

«Θύμα» ήταν ένα ροζ ακίνητο, το οποίο οι εργάτες της JR's Demolition θεώρησαν οτι ήταν το σωστό, παρά το γεγονός οτι δεν είχε πουθενά νούμερο...

Βλέπετε, κάνοντας ένα γρήγορο τσεκάρισμα οι υπάλληλοι διαπίστωσαν οτι δεν υπήρχαν καλώδια ρεύματος, εγκατάσταση αερίου ή κάτι άλλο που να έδειχνε οτι ζούσε κάποιος πρόσφατα εκεί.

Κάτι όμως απολύτως λογικό, καθώς ο ιδιοκτήτης του είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια και το είχε αφήσει σε έναν φίλο του.

Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις εργασίες και να το κατεδαφίσουν, καθώς ακόμα οι γείτονες δεν υποπτεύθηκαν το λάθος, θεωρώντας πως ο ιδιοκτήτης του έκανε ανακαίνιση.

Μόνο που δεν ήταν έτσι και το σπίτι δεν ήταν το σωστό, με τον Jeremy Wenninger να ενημερώνεται αφού είχε γίνει το... κακό.

«JR's Demolition είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τις κατεδαφίσεις εδώ και 15 χρόνια. Εγώ, ως ιδιοκτήτης, είμαι στις κατεδαφίσεις εδώ και 35 χρόνια και μετά από 50.000 στις οποίες έχουν συμμετέχει, πρώτη φορά γίνεται τέτοιο λάθος», είπε ο Bobby Lindamood στο CBS11.

Πλέον εταιρία και ιδιοκτήτης είναι σε επαφή, προκειμένου να βρουν την χρυσή τομή.