O ληστής που είναι ίδιος με τον Ρος από τα «Φιλαράκια» συνελήφθη (pics & vid)

Gazzetta team
O ληστής που είναι ίδιος με τον Ρος από τα «Φιλαράκια» συνελήφθη (pics & vid)
O Ρος από τα «Φιλαράκια» πιάστηκε από τις αρχές τις Βρετανίας να κλέβει μπύρες κι αφού... τρόλαρε το περιστατικό μέχρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ο κλέφτης πιάστηκε.

Συνελήφθη τελικά ο άντρας που ήταν φτυστός ο Ρος από τα «Φιλαράκια» η φωτογραφία του οποίου την ώρα που έκλεβε μπύρες από ένα εστιατόριο στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας είχε γίνει viral πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Λάνκασιρ πρόκειται για έναν 36χρονο άντρα ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα στο Σάουθχολ.

Μάλιστα, με «τιτίβισμά» της στο Twitter η αστυνομία ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό Ρος, Ντέιβιντ Σουίμερ, για τη συμβολή του βάζοντας hashtag «I'll Be There For You», δηλαδή τον τίτλο του τραγουδιού έναρξης της διάσημης τηλεοπτικής σειράς.

Η αστυνομία του Μπλάκπουλ είχε ανεβάσει στο Facebook την φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας, που έδειχνε τον 36χρονο εν ώρα... δράσης ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την κλοπή που είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική φωτογραφία έγινε viral σχεδόν αμέσως λόγω της μεγάλης ομοιότητας του 36χρονου με τον Ντέιβιντ Σουίμερ κάνοντας ακόμα και τον ίδιο τον ηθοποιό να ανεβάσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τη βρετανική αστυνομία ότι «δεν ήταν αυτός» που έκλεψε τις μπύρες.

Πηγή: reader.gr