Μεσήλικη γυναίκα «βούτηξε» μέσα από το ταβάνι σε κατάμεστο εστιατόριο (pics & vid)

Gazzetta team
Ουρανοκατέβατη και σε κατάσταση αφασίας βρέθηκε στο πάτωμα μεξικανικού εστιατορίου μία γυναίκα, τρομοκρατώντας πελάτες και προσωπικό, πριν αποχωρήσει πάνω σε φορείο.

Επεισοδιακή τροπή πήρε μία ήσυχη μέρα σε μεξικάνικο εστιατόριο της Καλιφόρνια, όταν μία γυναίκα τρύπησε το ταβάνι κι έπεσε με δύναμη στο πάτωμα του καταστήματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια εργαζομένων και πελατών.

Όλα άρχισαν όταν η μεσήλικη γυναίκα μπήκε φουριόζα μέσα στο κατάμεστο εστιατόριο και κατευθύνθηκε αμέσως προς τις τουαλέτες, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν εμφανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Πολλοί παραξενεύτηκαν από την ασυνήθιστη αυτή εισβολή, όμως η γυναίκα δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη...

Λίγες στιγμές αργότερα το προσωπικό του εστιατορίου αντιλήφθηκε θορύβους που προέρχονταν από την οροφή του καταστήματος, εικάζοντας πως κάποιος βρισκόταν ανεβασμένος στο σημείο. Πριν προλάβουν, όμως, να απομακρύνουν τους πελάτες από την «διακεκαυμένη» ζώνη, η γυναίκα τρύπησε με ορμή το ταβάνι και βρέθηκε στο πάτωμα του μαγαζιού, ενώ οι φωνές των τρομαγμένων πελατών δείχνουν την κατάσταση πανικού που επικράτησε για μερικά δευτερόλεπτα.

Τελικά, η γυναίκα σηκώθηκε όρθια σαν να μην συνέβαινε το παραμικρό, ενώ φαίνεται να απωθεί τους τραυματιοφορείς που είχαν σπεύσει στο σημείο για παν ενδεχόμενο, πριν αποφασίσει να δεχθεί τις φροντίδες των νοσοκόμων και να μεταφερθεί για προληπτικές εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.