Αστυνομικός πυροβολεί μέσα από το παρμπρίζ περιπολικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός πυροβολεί μέσα από το παρμπρίζ περιπολικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης (vid)
Οι εικόνες από την κατάληξη της επεισοδιακής καταδίωξης είναι ιδιαίτερα σκληρές, ενώ το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ώρα αιχμής στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Την ριψοκίνδυνη απόφαση να ανοίξει πυρ μέσα από το περιπολικό πήρε ένας άντρας της αστυνομίας του Λας Βέγκας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος με δύο υπόπτους για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να σταματήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος, άνοιξε πυρ μέσ από το παρμπρίζ του περιπολικού, ανταποδίδοντας τον καταιγισμό πυροβολισμών που είχε δεχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα από τα όπλα των υπόπτων.

Η επεισοδιακή καταδίωξη έλαβε τέλος με τον εμβολισμό του αυτοκινήτου των υπόπτων από περιπολικά της αστυνομίας κι είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον βαρύ τραυματισμό του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος και συνελήφθη.

Οι συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν από την ενσωματωμένη κάμερα στην στολή του αστυνομικού, ενώ η τοπική αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι καθ' όλη τη διάρκεια της καταδίωξης, οι ύποπτοι πυροβόλησαν συνολικά 43 φορές, ενώ οι αστυνομικοί 32.