Φοιτητές «ξεγέλεσαν» τον θάνατο κι επέζησαν από τρομακτικό τροχαίο (vid)

Gazzetta team
Φοιτητές «ξεγέλεσαν» τον θάνατο κι επέζησαν από τρομακτικό τροχαίο (vid)
Απίστευτα σκληρές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας στην Ρωσία, όταν ανεξέλεγκτο όχημα χτύπησε με σφοδρότητα και παρέσυρε τρεις νεαρούς φοιτητές, που περίμεναν στην διάβαση των πεζών για να διασχίσουν τον αυτοκινητόδρομο.

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Αγίας Πετρούπολης κι ευτυχώς και τα τρία θύματα του ασυνείδητου οδηγού, ως εκ θαύματος επιβίωσαν χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για τις ζωές τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που είδαν την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου, ανέφεραν στην αστυνομία ότι ο οδηγός του λευκού Peugeut, αρχικά παραβίασε ερυθρό σηματοδότη σε διασταύρωση και στη συνέχεια αφού συγκρούστηκε με άλλο όχημα, έπεσε πάνω στους τρεις νεόυς, που περίμεναν πάνω στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, δύο από τους τρεις, αφού εκσφενδονίστηκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση, χτυπήθηκαν εκ νέου ενώ ήταν ήδη πεσμένοι από το ανεξέλεγκτο όχημα.

Σύμφωνα με τις αρχές της ρωσικής πόλης, διακομίστηκαν άμεσα με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία, όπου διαπιστώθηκε πως εκτός από εκτεταμένα κατάγματα σε χέρια και πόδια, έφεραν τραυματισμούς στα κεφάλια τους, που όμως δεν απειλούν την ζωή τους. Δύο από τους τρεις φοιτητές χειρουργήθηκαν για την αποκατάσταση των καταγμάτων κι αναμένεται σύντομα να πάρουν εξιτήριο από το νοσκομείο, ενώ ο οδγός του παρολίγο μοιραίου αυτοκινήτου, συνελήφθη και θα οδηγηθεί άμεσα στη δικαιοσύνη.