Ξαναμμένος νεαρός πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε... τρύπα του γκολφ (pics & vid)

Gazzetta team
Ξαναμμένος νεαρός πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε... τρύπα του γκολφ (pics & vid)
Η «στενή επαφή» ενός νεαρού με μία τρύπα σε γήπεδο του γκολφ, γίνεται το viral του μήνα στην Μεγάλη Βρετανία.

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκε μία παρέα γκολφέρ στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έπαιζαν γκολφ στο γήπεδο Brackenwood Golf Course.

Οι τέσσερις άντρες διαπίστωσαν με έκπληξη ότι η τρύπα τους ήταν καπαρωμένη, όχι από κάποιους άλλους παίκτες, αλλά από έναν τύπο ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής... ασελγούσε στην τρύπα.

Credit: Deadline News

Ένας εκ των παικτών κατέγραψε με το κινητό του την στενή επαφή του ημίγυμνου άντρα με την «εκλεκτή» του τρύπα, ενώ ο ξαναμμένος νεαρός συνέχιζε απτόητος την πράξη του χωρίς μάλιστα να έχει βγάλει το σημαιάκι που ήταν τοποθετημένο στην οπή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές της παρέας που τον εντόπισε, φαίνεται πως κι ο ίδιος κατέγραφε σε βίντεο την πράξη του, ενώ δεν φάνηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Το σκηνικό εξακολούθησε για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα, μέχρις ότου ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία κόσμου στο σημείο, μάζεψε τα παντελόνια του κι άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Credit: Deadline News

Οι τέσσερις φίλοι αποφάσισαν να «ανεβάσουν» στα social media το βίντεο με το περιστατικό, ενώ η μητροπολιτική αστυνομία του Λίβερπουλ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η διαδικασία ταυτοποίησης του νεαρού βρίσκεται σε εξέλιξη.