Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γέμισε ξανά μαλλιά (vid)
Πριν από μερικές μέρες είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από μια βόλτα του στα μαγαζιά.
Στις φωτογραφίες φαινόταν πως τα μαλλιά του είχαν αραιώσει αρκετά.
Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, καθώς ξεκίνησε τρέξιμο κοντά στο σπίτι του Cotswolds όπου απομονώθηκε λόγω του κορονοϊού, φαίνεται να έχει περισσότερα μαλλιά.
Μάλιστα η Daily Mail σε δημοσίευμά της αναφέρει πως «τα μαλλιά του Ντέιβιντ Μπέκαμ πύκνωσαν ως δια μαγείας».
Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν συνεχώς με τα αγαπημένα του καπέλα ωστόσο πριν από λίγες μέρες τόλμησε να βγει χωρίς να φοράει ένα από αυτά με αποτέλεσμα ο φακός να καταγράψει την «αραίωση».
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα σε μια διαφήμιση για ουίσκι τον Οκτώβριο του 2019 τα μαλλιά του ήταν αρκετά, όπως και στους αγώνες Γουίμπλεντον τον Ιούλιο.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Πάρις Τζάκσον για τη «δύσκολη» πορεία των 6 χρόνων νηφαλιότητας: «Έπρεπε να μάθω να ζω τη ζωή με τους δικούς της όρους»
- Yassine Cheuko: Ο σωματοφύλακας του Λιονέλ Μέσι που αποκλείστηκε από τα γήπεδα του MLS (vid)
- Αγνώριστος ο Μίκι Ρουρκ: Χρωστάει σχεδόν 60.000 δολάρια και είναι αντιμέτωπος με έξωση
