Ο πατέρας της Rihanna μίλησε για τη «μάχη» με τον κορονοϊό (pic)

Gazzetta team
Ο πατέρας της Rihanna μίλησε για τη «μάχη» με τον κορονοϊό (pic)
Ο Ρόναλντ Φέντι, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας, προβλήθηκε από κορονοϊό και φοβήθηκε για την ζωή του.

Ο Covid-19 δεν κάνει διακρίσεις κι έχει «χτυπήσει» πολλούς ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους. Μεταξύ αυτών, και ο πατέρας της Rihanna.

Ο 66χρονος Ρόναλντ Φέντι μίλησε για όσα πέρασε, τονίζοντας πως η κόρη του τον βοήθησε πολύ, στέλνοντάς του ακόμα και αναπνευστήρα στα Μπαρμπέιντος, όπου μένει.

«Η κόρη μου Ρόμπιν (το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας) με έλεγχε κάθε μέρα. Για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Έκανε τόσα πολλά για μένα. Εκτιμώ ό,τι έκανε για μένα».

Όσο για τα συμπτώματά του, ανέφερε πως είχε πολύ πυρετό και «φοβόμουν για το χειρότερο». Μετά από 14 ημέρες καραντίνας στο «Paragon Isolation Center», έγινε καλά και οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο, η Rihanna ήταν στα δικαστήρια με τον πατέρα της κι ένα συνεργάτη του, καθώς ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσαν το όνομά της, για να βγάλουν χρήματα. Εκτός από αυτό, είχαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, αφού ο ίδιος ήταν αλκοολικός κι εθισμένος σε ουσίες, ενώ της είχε δημιουργήσει προβλήματα σε περιοδείες κι είχε κακοποιήσει και τη μητέρα της, γεγονότα που την έκαναν να μην του μιλάει για δύο χρόνια.

Μπροστά, όμως, στην υγεία και την ζωή, όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Επίσης, η τραγουδίστρια της r'n'b και hip hop μουσικής έχει συμβάλλει στην καταπολέμηση του κορονοϊού, έχοντας κάνει δωρεά πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη, μέσα από το ίδρυμά της, «Clara Lionel Foundation».