Πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον: «Της ξεπλήρωσα χρέη 200.000 δολαρίων»

Gazzetta team
Πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον: «Της ξεπλήρωσα χρέη 200.000 δολαρίων»
«Δεν υπάρχει χειρότερος βλάκας από τον γέρο - βλάκα», λέει για τον εαυτό του ο 74χρονος παραγωγός Τζον Πίτερς.

Ο παραγωγός του Χόλιγουντ Τζον Πίτερς ξεσπά για τον γάμο-εξπρές που είχε με την Πάμελα Άντερσον και αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους μετά από 12 μόλις μέρες έγγαμου βίου. Θυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στις 20 Ιανουαρίου στο Μαλιμπού και την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα λοιπόν ο Πίτερς ισχυρίζεται ότι αφού πλήρωσε όλα τα χρέη της ηθοποιού, τα οποία ανέρχονταν σε 200.000 δολάρια περίπου, εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει: «Δεν υπάρχει χειρότερος βλάκας από τον γέρο - βλάκα» ξεσπά ο 74χρονος παραγωγός.

Θυμίζουμε ότι για τον χωρισμό της με τον Πίτερς η Πάμελα ανέφερε ότι έκανε «ένα τεράστιο λάθος» και πως εκείνος «ήταν πολύ χειριστικός».

Σε ένα ένα email με τίτλο «Όλα όσα σας είπαν είναι ψέματα» ο 74χρονος μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που έκανε πρόταση γάμου στην Πάμελα, αλλά εκείνη μέσω γραπτού μηνύματος.

«Δεν χρειάζεται να πω ότι όταν έλαβα το μήνυμά της ότι θέλει να παντρευτούμε, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα πάρα το γεγονός ότι ήμουν αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα, η οποία μάλιστα ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο σπίτι μου» γράφει ο Πίτερς και συνεχίζει: «Τα παράτησα όλα για την Πάμελα. Είχε χρέη σχεδόν 200.000 δολαρίων, δεν είχε τρόπο να τα ξεπληρώσει και έτσι τα πλήρωσα εγώ. Αυτό ήταν το ευχαριστώ που πήρα από εκείνη» αναφέρει.

Ο Πίτερς επισύναψε ένα αντίγραφο των όσων έγραψε στην Πάμελα Άντερσον το οποίο όπως λέει ο ίδιος τα εξηγεί όλα. «Υπάρχουν πολλά ακόμη σε αυτή την ιστορία αλλά νομίζω αυτό το μήνυμα είναι αυτο-εξηγούμενο.

Τις τελευταίες εννέα ημέρες ήταν μια όμορφη και υπέροχη γιορτή αγάπης. Αλλά όλος αυτός ο γάμος με τους δικηγόρους και τα χρέη με φόβισαν. Με έκαναν να καταλάβω ότι στα 74 μου χρειάζομαι μια απλή ήρεμη ζωή και όχι ένα παγκόσμιο ειδύλλιο. Νόμιζα ότι το να χτίσουμε μια αυτοκρατορία μαζί θα είχε πλάκα, αλλά έκανα λάθος. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά του. Δεν θέλω να πετάω προς και από τον Καναδά. Όσο όμορφο κι αν είναι αυτό το μέρος δεν μου αρέσουν τα ταξίδια. Λυπάμαι. Θέλω ακόμη να είσαι στην ταινία μου... Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για εσένα. Μπορώ να σε αγαπώ με το να σου δώσω μια καινούρια καριέρα. Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να συντονιστώ και μετά μπορούμε να μιλήσουμε. Σε αγαπώ. JP.

Υστερόγραφο: Έχτισα μια οικονομική αυτοκρατορία τα τελευταία 50 χρόνια, την οποία άφησα στα παιδιά μου. Είναι κάτι προσωπικό και αφορά την ιδιωτικότητά μου. Η σκέψη ότι οι δικηγόροι θα αρχίσουν να ελέγχουν την επιχείρηση μου με κάνει να θέλω να κάνω εμετό. Θέλω ένα διάλειμμα. Θέλω χρόνο να σκεφτώ. Σε αγαπώ αλλά δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι μένουν μαζί όταν υπάρχει τόση ενέργεια γύρω από το ζευγάρι», καταλήγει.

Για το «χειριστικός» που ανέφερε η ηθοποιός ο Πίτερς απαντά: «την υποδέχθηκα στη ζωή του με ανοιχτή αγκαλιά και αγάπη και την φρόντιζα για πολλά χρόνια. Αν εννοούσε χειριστικό ότι πλήρωσα τους λογαριασμούς και τα χρέη της, αφού είναι απένταρη, ναι. Της αγόρασα μια νέα γκαρναρόμπα. Δεν ήθελα να πω κάτι μιας και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του, αλλά όταν διάβασα το άρθρο ένιωσα ότι έπρεπε να πω την πραγματική ιστορία».

Πηγή: Reader.gr