Το καλύτερο τρολάρισμα στον Τραμπ έγινε από τον πρώην πρόεδρο του Μεξικού (vids)

Gazzetta team
Το καλύτερο τρολάρισμα στον Τραμπ έγινε από τον πρώην πρόεδρο του Μεξικού (vids)
O πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Βιθέντε Φοξ τα ξαναέβαλε με τον Ντόναλντ Τραμπ και την πρόθεσή του να χτίσει το τοίχος που θα χωρίζει την χώρα του με τις ΗΠΑ.

O πρώην πρόεδρος του Μεξικού, Βιθέντε Φοξ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ παγκοσμίως, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ. Με διάφορους τρόπους, εκμεταλλευόμενους την δύναμη των social media τα... χώνει στον πλανητάρχη για την λανθασμένη πολιτική του φιλοσοφία, όμως το τελευταίο «χτύπημά» του ήταν και το καλύτερο.

Ο 74χρονος, σε συνεργασία με το σατιρικό «Comedy Web» είχε ως κεντρικό θέμα το τείχος αξίας 25 δισεκατομμυρίων που θα χωρίζει το Μεξικό με τις ΗΠΑ. Ο Μεξικανός όχι απλά εξέφρασε με... επιχειρήματα την εναντίωσή του στο έργο αυτό, αλλά πρότεινα στον Ντόναλντ Τραμπ εναλλακτικούς τρόπους για το που μπορεί να ξοδέψει τα χρήματα αυτά, τα οποία θα είχαν περισσότερο όφελος στην ανθρωπότητα.

Δείτε το και θα καταλάβετε...



Ανάλογο βίντεο, είχε προβληθεί και στα τέλη Μαΐου με ανάλογο περιεχόμενο, το οποίο μετράει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.