Δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι έβαλε εκρηκτικά στην γάτα της γειτόνισσας του για να την σκοτώσει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δημοτικός σύμβουλος κατηγορείται ότι έβαλε εκρηκτικά στην γάτα της γειτόνισσας του για να την σκοτώσει (vid)

bet365

Δημοτικός σύμβουλος παραιτήθηκε αφού κατηγορήθηκε πώς προσπάθησε να ανατινάξει την γάτα της γειτόνισσάς του. (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο James Garnor παραιτήθηκε από τη θέση του ως κοινοτικός σύμβουλος στο Whittlebury του Northamptonshire, μετά την εμφάνιση ενός βίντεο που δείχνει τη γάτα του γείτονά του να έχει πέσει θύμα έκρηξης.

Όπως αποτυπώνεται από τα βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, αποτυπώνεται μια μικρή γάτα να μπαίνει σε ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι και εκεί να παγιδεύεται, και να «ανατινάζεται» μέσω μιας δυνατής έκρηξης.

 

Ο κ. Garnor φέρεται να χρησιμοποίησε τηλεχειριζόμενες συσκευές για να προκαλέσει την έκρηξη ενώ μάλιστα έκανε και κάποιου είδους κάλεσμα στο ζώο για να πάει στο σημείο εκείνο. Παρά την έκρηξη, η γάτα κατάφερε να επιζήσει χωρίς να τραυματίζεται σοβαρά.

Μετά το συμβάν, ο Garnor δήλωσε την παραίτηση του από το συμβούλιο με το ίδιο να βγάζει σχετική ανακοίνωση αναφέροντας: «Κατανοούμε τις ανησυχίες της κοινότητας και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους κατοίκους ότι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη κάθε ζήτημα που αφορά την ευημερία των ζώων».

Η τοπική αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση ωστόσο δεν βρήκε αρκετά στοιχεία που να ενοχοποιούν τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και η υπόθεση έκλεισε εκεί.